Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filodegspaj med kyckling,fetaost o färsk spenat.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lite fredagsmys eller mys när som helst. Den går snabbt att göra och är inte så mäktig.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingfiléerna och stek dem på hög värme i en stekpanna. Pensla pajformen (30 cm i diam) med olivolja och klä den med tre lager filodeg som kan hänga över kanten. Skiva löken och lägg i pajformen. Lägg i den strimlade stekta kycklingen. Vispa äggen med vatten salt och peppar. Slå äggstanningen över pajen och toppa med den smulade fetaosten. Klipp bort så mycket filodeg du vill. Grädda i ugnen ca 20 minuter på 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cittaprazama 7 februari 2013

    vart tog spenaten vägen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.