- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Grillad paprika, soltorkade tomater och fetaost gör ju vad som helst gott!
Instruktioner
- Tina och dela kycklingfileerna i hälften. Lägg dom i en ugnsfast form.
- Lägg dom grillade paprikorna, crème fraice, mjölk och dom skivade vitlöksklyftorna i en matberedare och kör någon sekund. Smaka av med salt och peppar.
- Strimla dom soltorkade tomterna, lägg det och smulad fetaost på kycklingfiléerna. Häll paprikasmeten över.
- Grädda tills kycklingfilén är 70°C, ca 30 min på 200°C.
- Servera med klyftpotatis, ris eller potatisgratäng och en sallad.
- Fungerar bra att byta ut kycklingen mot quornfilé för vegetariskt alternativ.
Publicerat den
9 november 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Seriöst, sen när blev kyckling vegetariskt? Växer kycklingar på buskar/träd?