Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En annorlunda ugnspannkaka. Men ack så god! Ädelosten och bacon ger en god sälta. Prova och du blir överraskad över smakupplevelsen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fyllningen i botten på en långpanna. Häll på smeten. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • maxxess 31 oktober 2009

    God rätt, fast min pannkaka hängde vid formen rätt ordentligt.. Får bli glasform nästa gång. Jag hade 250g färsk spenat, 140g bacon & 100g kvibille gräddädel. 50g spenat i botten, 50g ovanpå resten fräste jag med baconet.

  • leenalingonblad 3 oktober 2012

    Hej, har ej testat ditt recept än, men ska göra det till lunch imorgon.Låter jättegott. Jag brukar också göra ugnspannkaka men med ansjovis. Ett tips lägg bakplåtspapper i botten på långpannan så fastnar pannkakan ej. Kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.