Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Foccaciabröd

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Fluffigt och gott på buffén eller varför inte till drinken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp jästen i vattnet och häll iresten av ingredienserna. Knåda 8-10 min. Jäs i 30-40 min. Kavla ut på en plåt, tryck ner ingredienserna långt. Pensla med olivolja och häll över lite flingsalt och färsk timjan.
  2. Sätt ugnen på 250 grader, men sänk till 200 grader när plåten ställs in. Det tar ca 25 minuter i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • loll 29 juni 2008

    Jag gjorde brödet utan fyllning, men med rosmarinkvistar nedstuckna i degen. För jag ville bara ha "bröd" denna gången. Men jag ska absolut testa med fyllning, i helgen får vi gäster från Åland, då tror jag det blir!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.