Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

supergoda som de är men även som en gott som tilltugg till drinken med en god ost till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Häll kokande vatten och oljan och rör om. Bred ut i en långpanna på bakplåtspapper.
  2. Skåra i små rutor så är det lättare att bryta när det är gräddat. Strö flingsalt över
  3. Grädda i 150 grader i 1 timme, låt stå ytterligare 10 minuter medan den svalnar så det blir tillräkligt hårt. Svalna, bryt och njut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Miwi 12 mars 2013

    Supergoda! Har delat med mig av både kex o recept till flera vänner som också tyckt att de är jättegoda. Det gäller att inte glömma flingsaltet upptäckte jag när jag hade lite för bråttom en dag... Tack för ett bra recept!

  • MB-67 9 februari 2017

    Dessa kex är supergoda! Jag brukar kavla ut degen på bakplåtspapper och sedan göra kexmåtten innan jag gräddar. När de är gräddade är det lättare att bryta isär dem i just fyrkanter, eller hur du vill ha dem. De är då också hela och jämna i kanterna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.