Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Efter en soppa passar denna varma dessert jättebra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Rör samman mjöl och ägg och späd med mjölken. Tillsätt honung och keso.
  2. Skär all frukt i tunna strimlor. Lägg dem i botten på en vid smord ugnssäker form, tillsammans med nötterna. Häll över kesoblandningen och grädda i ca 40 minuter eller tills puddingen känns fast. Apelsinsås görs enklast på lätt koncentrerad juice, som kokas upp och reds med lite potatismjöl.

Kommentarer (1)

  • Fin 27 november 2011

    Lät spännande. Måste testa :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.