Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gazpachosalsa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott till grillbuffén. Smaker från den svalkande och spanska grönsakssoppan, fast i salladsform.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Portionerna är beräknade som bufféportioner.
  2. Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Skala gurkan slarvigt, dela den på längden och skrapa ur kärnorna med en sked. Kärna ur paprikan. Skär grönsakerna i små tärningar.
  3. Klyv chilifrukten på längden, ta bort kärnor och väggar och finhacka chiliköttet.
  4. Blanda grönsaker, chili, vitlök, olivolja, citron och persilja. Smaka av med tabasco och salt, det får gärna vara lite sting i smaken. Låt salsan mogna minst 1 timme i kylen före servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.