Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Geléspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik och god variant på revben.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in köttet med salt och peppar.
  2. Lägg spjället med bensidan upp på ett galler i en långpanna. Stek i ugn vid 175º, ca 40 minuter.
  3. Smält gelén i en kastrull lägg i mynta eller ingefära. Rör om.
  4. Vänd spjället. Ös geléblandningen över spjället. Stek ytterligare 40-50 min.
  5. Skär upp köttet. Servera med potatis eller till julbord.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.