Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glöggfudge

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

Året Runt nr 49

Ingredienser

Instruktioner

Häll grädden i en tjockbottnad gryta. Vispa ut kakaon i grädden. Tillsätt socker,sirap och smör. Koka upp och koka smeten tills temperaturen är 124 grader. Rör i choklad, glögg och kanel och rör till en slät smet. Häll i en form 22x22 cm, med bakpapper i botten. Låt fudgen kallna helt och skär den sedan ibitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.