Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gourmetröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En inte så fet röra att t.e.x fylla bakad potatis med. Vi har den även på bröd till Söndagsfrukost ibland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort ev. fettrand på skinkan och skär den smått.
  2. Blanda samman alla ingredienser och krydda med örtsalt och peppar.
  3. Vill du ha mild senapssmak använd svensk senap, vill du ha lite starkare och mindre söt smak använda fransk senap.
  4. Välj skinka efter smak och kassa. Det finns ju numera många olika lufttorkade och rökta skinkor här i Sverige.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.