Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv med gourmetröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

1965 var en bra årgång, och korv kan ju varieras precis hur mycket som helst. Här är ett intressant recept. Krydda efter tycke och smak så blir det bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek korvarna hela eller uppfläkta och lägg upp dem på serveringsfat. Bryn de övriga ingredienserna i smör eller margarin och strö över mjöl. Späd med grädde och smaksätt med salt, peppar och timjan.
  2. Häll röran över korvarna och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.