Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddringar

 
  • Serverar: 75 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept på gräddringar som blir så fina och goda? Är nog en kaka som ofta fanns på kakfatet förr.

Ingredienser

Instruktioner

Smula ner jästen i en bunke. Häll på grädden och rör om. Blanda i de övriga ingredienserna. Degen bör inte vara för lös. Kavla ut till 0,5 cm tjock platta och tag ut ringar. Pensla dem lätt med ägg och vänd dem i pärlsocker. Grädda i 175 grader ca 12 min. Torka dem i 100 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.