Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillsås från Norrland

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Första gången jag fick smaka denna såsen var när jag första gången kom upp till Örnsköldsvik och hälsade på min nuvarande sambo. Kan med fördel användas som dippsås om det blir något över dagen efter. Den är KALASGOD!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp crème fraichen tillsammans med pressad vitlök och köttbuljongen.
  2. Tillsätt klippt gräslök mot slutet av kokningen.
  3. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.