Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksomelett

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Färggrann och fiberrik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv morötterna grovt. Strimla vitkålen med en osthyvel. Skär itu purjolöken, skölj och skiva den. Skär chilin fint.
  2. Knäck äggen i en skål. Rör ner matlagningsgrädde, vatten, salt och svartpeppar.
  3. Hetta upp 2 msk olja i en stekpanna. Fräs strimlad kål och rivna morötter lätt. Tillsätt purjolök och chili och stek under omrörning ca 5 minuter.
  4. Lägg i en skvätt olja och häll äggblandningen pannan. Dra med stekspaden i röran så att omeletten stelnar jämt.
  5. När omeletten har stelnat och lossnar från kanter och botten täcker du pannan med ett serveringsfat och vänder alltsamman upp och ner. Skär upp omeletten före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.