Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallontiramisu

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En lite lyxig dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje kex i 4 delar. Häll likören i en djup tallrik och lägg i kexen så de blir fuktade.
  2. Dela äggen i vitor och gulor. Vispa äggulor och socker vitt och poröst blanda ner osten. Vispa äggvitorna till styvt skum vänder ner det i äggule- smeten.
  3. Varva kex, hallon och ostkräm i glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.