Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötstårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Det går bra att förbereda nötbotten dagen innan. Man kan garnera tårtan några timmar innan gästerna kommer, förvara den då i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Vispa ägg och socker poröst.
  2. Tillsätt de malda nötterna blandat med bakpulvret och rör till en jämn smet.
  3. Smörj och ströa en rund bakform med löstagbar botten. Häll smeten i formen.
  4. Grädda kakan mitt i ugnen ca 25 minuter. Låt svalna.
  5. Vispa Milda Visp och smaksätt med O´boy. Bred grädden över tårtan och strö slutligen krossad daim över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.