Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregrynsplättar

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En nyttig och god variant av frukostplättar. De passar även perfekt som ett kallt tilltugg att ha med sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda fiberhavregrynen med 2,5 dl vatten och låt det blötläggas ett tag. Koka sedan upp det till en gröt och låt kallna.
  2. Blanda äggen, resten av vattnet och de andra ingredienserna i en skål. Tillsätt sedan den kalla gröten. Skiva bananen i små bitar och rör ner i smeten.
  3. Klicka ut smeten i stekpannan så det blir små plättar. Stek på medelvärme.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.