Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrevåfflor

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Havrevåfflor är hur gott som helst och lite nyttigare än vanliga. Förbered smeten kvällen innan så att den hinner gotta ihop sig ordentligt. /Linn Larsson Receptet är från boken Fika för vänner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret, låt svalna något.
  2. Rör samman de torra ingredienserna och blanda sedan med smör, kolsyrat vatten och filmjölk. Låt stå över natten.
  3. Grädda smeten i våffeljärn tills våfflorna är gyllene.
  4. Servera med sylt och en kula gräddglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.