Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hennike Hammars godistårta

 
Skriv ut

Härlig tårta med cholad och mandel! Den tar lite tid att få klar, men den är värd att vänta på. Och den är glutenfri!

Ingredienser

Instruktioner

Skålla och mal mandeln. Dela 4 av äggen i vitor och gulor. Vispa socker och 4 äggulor med ett helt ägg, vitt och pösigt. Smält smör och choklad. Blanda mandel, smör och choklad i äggsmeten. Vispa vitorna hårt och vänd ner i ägg och mandelsmeten. Häll i bröad och smord form och grädda i 150 gr i 50 min i nedre delen av ugnen. Låt stå kallt över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.