Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hutspot

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Holländsk (potatis) mos. Kan närmast liknas vårt rotmos. En traditionell rätt - som ofta serveras med "klapstuk" - en sorts stek. Jag serverar det till fisk eller korv.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och morötter och dela i mindre bitar. Skala lök, och skär i mindre bitar. Koka allt mjukt. Mosa grovt med potatsstöt (det gör inget om det är bitar kvar) och smaka av med smör/salt/peppar. Späd med mjölk om det behövs.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.