Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskyssar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Dubbla ingefärskakor med krämig fyllning med smaker av mascarpone, syltad ingefära och vanilj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör och socker vitt och krämigt. Tillsätt florsockret, lite i taget och blanda väl. Vispa i ägget. Blanda ihop vetemjöl, majsmjöl och ingefära. Rör ner det i smörblandningen och blanda väl.
  3. Rulla ca 80 st bollar, ca 3 cm i diameter, av degen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tryck till bollarna på mitten med en gaffel. Grädda kakorna mitt i ugnen i 13-15 minuter. Låt dem kallna helt på ett galler.
  4. Blanda alla ingredienserna till fyllningen i en skål. Lägg en klick av fyllning mellan två kakor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.