Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Iriskakor!

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Det här är den godaste iriskakor jag någonsin har ätit. Det påminner om havreflarn, men det är mycket mer ingredienser i detta receptet. Och så otroligt GOTT!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och häll i mjölken. Blanda sedan alla de torra ingredienserna i en bunke.
  2. Häll sedan i det smälta smöret och mjölken i bunken och rör om till en deg/smet. Ta en matsked med lagom stora klickar och bred ut på en plåt.
  3. Gräddas i ugnen i 200 grader i ca 10 min. Det blir ca 12-14 kakor.
  4. Väldigt gott med te till.

Kommentarer (2)

  • Boobiebird 31 augusti 2008

    Goda och knäckiga. Sitter och äter med rött te till.

  • emaxen 9 mars 2011

    Tack för ett lyckat recept. Spröda och ändå ite sega. Kommer att bakas igen. Snöiga hälsningar från emaxen i Skara

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.