Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Iskokos

 
Skriv ut

Okokt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pudra en kvadratisk plåtform, ca 17 cm i fyrkant, med florsocker.
  2. Blanda den kondenserade mjölken, florsockret och kokosflingorna i en stor skål till en ganska fast massa.
  3. Dela massan i två delar. Färga den ena delen vackert rosa genom att tilsätta ett par droppar hushållsfärg.
  4. Bred ut den ena delen av massan i formens botten och pressa ned noga, lägg sedan den andra delen ovanpå och pressa samman.
  5. Låt massan stelna och skär den sedan i kuber med lätt oljad kniv.
  6. Lindas in i smörgåspapper och förvaras svalt och lufttätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.