Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isterbandspytt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Syrlig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i centimeterstora tärningar. Dra skinnet av korven.
  2. Råstek potatisen i smöret i en stekpanna på ganska svag värme tills den är mjuk och får fin färg. Rör då och då. Salta och peppra lätt. Ta upp potatisen och håll den varm.
  3. Stek isterbanden utan extra fett och mosa sönder dem i pannan till en gryning massa, Blanda ner potatisen.
  4. Servera potatisen med nlagda rödbetor och en fåkostsallad.

Kommentarer (1)

  • christerelof 14 januari 2008

    Ett roligt recept. Min mormor gjorde något liknande, men hon mosade potisen men en gaffel och och även korven och sedan blandade ihop det i en stekpanna och stekte det lite så det blev lite färg. Jag gör det fortfarande. Ska prova ditt recept nästa gång. Häls. christerelof

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.