- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Syrlig smak.
Instruktioner
- Skär potatisen i centimeterstora tärningar. Dra skinnet av korven.
- Råstek potatisen i smöret i en stekpanna på ganska svag värme tills den är mjuk och får fin färg. Rör då och då. Salta och peppra lätt. Ta upp potatisen och håll den varm.
- Stek isterbanden utan extra fett och mosa sönder dem i pannan till en gryning massa, Blanda ner potatisen.
- Servera potatisen med nlagda rödbetor och en fåkostsallad.
Publicerat den
5 december 2007
Kommentarer
Skriv kommentar
Ett roligt recept. Min mormor gjorde något liknande, men hon mosade potisen men en gaffel och och även korven och sedan blandade ihop det i en stekpanna och stekte det lite så det blev lite färg. Jag gör det fortfarande. Ska prova ditt recept nästa gång. Häls. christerelof