Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jämtlandsbröd

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Goda, möra, lättbakade, skurna kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker. Tillsätt de övriga ingredienserna. Forma degen till en rulle som får stå kallt en stund. Skär i tunna skivor. Grädda i 125° 20-25 minuter.
  2. PS. Man kan också baka ut degen till fingertjocka längder, som plattas till med en gaffel. Grädda i 125° ca 12 minuter. Skär genast i sneda bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.