Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennifers höstplommon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smör- och kanelstekta plommon är kalasgott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur plommonen och skär dem i klyftor. Hetta upp smöret i en stekpanna. Rör ner råsocker och kanel. Blanda i plommonklyftorna och stek ca 2 min.
  2. Fördela dem i koppar eller glas och toppa med kvarg.
  3. Tips! Om du vill kan du byta ut plommonen mot 3–4 skalade äpplen som du skär i tunna klyftor och steker på samma sätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.