Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsgranité

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läskande gott. Vinet ger en lite oväntad och uppfriskande smak.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda saft, vin och vatten i en rostfri bunke. Ställ in bunken i frysen ca 8 timmar. Ta ut bunken och låt stå i ca 5 minuter. Vispa sedan upp granitén med visp eller elvisp. Vispen skrapar då upp fina iskristaller och du behöver inte vispa länge. Servera granitén i frostade glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.