Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbstarte

(1 kommentar)  
Skriv ut

Suveränt god och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajen och ställ sedan i uttryckt pajform i kylskåp i en timma. In i ugnen i 20 minuter på 175 grader.
  2. Under tiden vispas marsanen ihop. Tag ut pajen bred marsan över och placera bären. Ställ kallt i en timma. Blötlägg gelantinet i 4 msk jordgubbssaft alternativt den avrunna saften ifrån frysta bär. Koka sedan upp gelantinbladen socker och vaniljsocker och häll massan över den svalnande pajen. In i kylskåp i minst 4 timmar tills allt svalnat. Garnera med citronmeliss och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chokladtryffel 9 september 2011

    Hej! Hur blir botten? Är det som en vanlig paj botten? Funderar på att göra med mördeg istället. Är det stor skillnad? Har du kanske provat med mördeg nån gång?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.