Suveränt god och lätt att göra
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till pajen och ställ sedan i uttryckt pajform i kylskåp i en timma.
In i ugnen i 20 minuter på 175 grader.
- Under tiden vispas marsanen ihop.
Tag ut pajen bred marsan över
och placera bären. Ställ kallt i en timma.
Blötlägg gelantinet i 4 msk jordgubbssaft alternativt den avrunna saften ifrån frysta bär. Koka sedan upp gelantinbladen socker och vaniljsocker och häll massan över den svalnande pajen.
In i kylskåp i minst 4 timmar tills allt svalnat.
Garnera med citronmeliss och servera.
Publicerat den
5 september 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Hur blir botten? Är det som en vanlig paj botten? Funderar på att göra med mördeg istället. Är det stor skillnad? Har du kanske provat med mördeg nån gång?