Hetta upp oljan lite och fräs vitlök, lök tills mjukt och lite gyllenbrunt. Blanda i resten och sjud under omrörning ca. 10- 15 min.
Om du vill ha såsen tunnare, blanda i mer vatten.
Säger bara mumms. Vi åt det till knaprika kycklingvingar och ris.
Använde Cocos mjölk i stället för grädden. Nästa gång ska jag ha i lite mer chili och vatten. Mer klös och lösare sås. Kommer att bli perfekt.
Vi kommer laga den massor av fler gånger.
Tack för recepet
BlackEyedBlonde12 januari 2009
mmmmmm jättegod sås, underbar till mina leverkorvar!
Supergod ger dig en femma
Säger bara mumms. Vi åt det till knaprika kycklingvingar och ris. Använde Cocos mjölk i stället för grädden. Nästa gång ska jag ha i lite mer chili och vatten. Mer klös och lösare sås. Kommer att bli perfekt. Vi kommer laga den massor av fler gånger. Tack för recepet
mmmmmm jättegod sås, underbar till mina leverkorvar!