Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötsbollar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Bollar med smak av jordnötter. Håller sig i kylen högst 5 dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör osten mjuk och smidig. Rör sedan i florsocker, lite i taget, vaniljsocker, jordnötssmör och till sist smör.
  2. Täck över och låt massan stå kallt att stelna, minst 2 timmar.
  3. Lägg de finhackade hasselnötterna på ett fat. Tag lagom stora klickar av jordnötsmassan, lägg i de hackade hasselnötterna och forma till små bollar.
  4. Förvara övertäckta i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.