Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta dadel- och jordnötsbollar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Det här har blivit nya favorit bollar här hemma. Dadlarna gör dem härligt söta. Perfekt när sötsuget kommer. Dessutom är de rätt så nyttiga. Jordnötssmöret kan bytas ut mot hasselnötssmör eller mandelsmör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg dadlarna i rumstempererat vatten ca 30 minuter. Mixa mandlarna till ett smul. Tillsätt dadlarna och resten av ingredienserna och mixa till en massa.
  2. Forma små bollar och rulla dem i kokosflingor. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.