Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rostade salta mandlar

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Gott till drinken för både stora och små...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Koka upp vatten och salt. Rör så att saltet löser sig. Ta av kastrullen från värmen.
  3. Lägg i mandlarna och låt dem ligga och dra i 1 minut. Skalet ska inte lossna.
  4. Häll av vattnet och sprid ut mandlarna i en ugnssäker form. Rosta mandlarna i 10 minuter i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bocuracao 7 oktober 2013

    Enkelt och gott!

  • Maahl 4 december 2013

    Mina blev lite väl rostade, nästa gång kör jag nog på 200 graders ugn istället. Annars smarriga och LCHF riktiga!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.