Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordnötsflarn

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkla och goda

Ingredienser

Instruktioner

Lägg i havregryn i en bunke. Smält smöret och häll det över grynen. Hacka jordnötterna fint. blanda ner dem i bunken med socker, sirap, mjölk och vetemjöl blandat med bakpulver. Rör ihop till en smet. Lägg klickar glest på plåtar täckta med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader mitt i ugnen ca 7 minuter. Lossa flarnen när de svalnat lite. Låt dem sedan kallna på pappret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.