Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffekyssar

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

En chokladkaka med smak av kaffe. Otroligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och rör ner sockret. Stöt kaffepulvret fint i en mortel och blanda med mjöl, kakao och bakpulver. Rör ner i smörblandningen och arbeta ihop till en deg.
  2. Forma degen till små äggformade kakor i handflatan med hjälp av en tesked. Lägg kakorna på plåtar klädda med bakplåtspapper och gör en liten skåra med skedens kant i mitten av varje kaka. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 200 grader i 7 minuter. Kakorna ska inte ha stelnat helt, de får gärna vara lite mjuka i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.