Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonsnittar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blev bjuden på detta av en väninna. Tyckte det var superbt! En riktigt god förrätt eller varför inte som tilltugg till drinken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kalkon och ost på fyra brödskivor. Lägg resterande skivor ovanpå och tryck till. Skär av kanterna och dela brödet i två trianglar.
  2. Vispa ihop mjölk och ägg. Doppa snittarna i blandningen och vänd dem i ströbröd. Stek båda sidor gyllene bruna i olivolja.
  3. Lägg 1 eller 2 snittar på varje tallrik och garnera med några citronmelissblad. Servera genast! Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.