Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelbröd

 
Skriv ut

Kavlade kakor med kanel. Du kan variera kakorna med olika kakmått.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Rör smör och socker kraftigt. Tillsätt gulorna en i sänder.
  3. Arbeta in mjöl till en smidig deg och kavla sen degen tunt.
  4. Ta ut kakor med mått, lägg på plåt med bakpapper.
  5. Lägg ett bakpapper över och fyll på med kakor i flera lager.
  6. Ställ plåten kallt 1 timme.
  7. Pensla kakorna med äggvita, strö på pärlsocker och kanel och grädda ett lager i taget cirka 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.