Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneljansson

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En helt annan kryddning, ändå så lik en riktig frestelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Skala och riv rotfrukterna grovt i en hushållsmaskin. Smöra en stor eller flera små ugnssäkra formar och lägg i det rivna. Blanda grädde, kanel, kardemumma, salt och peppar och häll blandningen över. Avsluta med ett par smörklickar och ströbröd.
  3. Grädda 40–50 min mitt i ugnen tills rotsakerna är mjuka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.