Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelköttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man är för feg med att blanda kryddor. Här är det kanel i och jag ska prova. Sist jag provade kryddor i köttbullar så hade jag kryddpeppar i!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbrödet med vätskan och låt svälla i ca 10 min. Tillsätt ägg, lök, salt, peppar, kanel och honung. Lägg i färsen och blanda väl.
  2. Sköj händerna i kallt vatten och forma jämnstora köttbullar. Bryn köttbullarna (ca hälften per ggn) så att de får fin färg runt om. Honungen gör att köttbullarna kan fastna i pannan, vänd då försiktigt med tex en sked istället för att skaka pannan. Sänk värmen och efterstek i ca 5 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.