Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaninfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Nej - det är ingen kanin i receptet! Men det är gott i alla fall!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö ett lager citronpeppar på botten av en ugnsfast form. Skiva sejen i knappt centimetertjocka skivor, lägg skivorna i formen. Strö ett lager citronpeppar över fisken. Snåla inte!
  2. Pressa vitlöken och rör ner i créme fraichen. Klipp ner tomaterna i små bitar, rör ner i créme fraichen. Rör ner ett ägg i créme fraichen, blanda väl. Skeda röran över fiskskivorna, täck till sist med ost.
  3. Gratinera i 225 grader, ca 20-25 minuter. Servera med ris, kokt potatis, eller potatismos, och lite kokta grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.