Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinafläsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såsen till fläsket är smaksatt med HP-sås, en förkortning för Houses of Parlament i London.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull och sjud sakta tills såsen är lagom tjock. Späd med något mer apelsin om såsen skulle bli alltför tjock.
  2. Koka riset och håll det varmt.
  3. Skär köttet i strimlor och krydda med salt och peppar. Stek det vackert brunt med matfett i en panna.
  4. Vänd ned fläsket i den heta såsen. Garnera med gräslök.
  5. Servera med kokta riset. Gott med lite kinesisk soja på maträtten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.