Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kirskålpaj

 
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Baka ihop pajdegen och baka ut den i en pajform. Låt vila kallt 20 minuter.
  2. Grädda pajskalet i 200 grader i 5-10 minuter. Koka kirskålen i buljong ca 5 minuter. Sila av och låt kallna och klipp den i bitar.
  3. Vispa ägg, ost, grädde och kryddorna. Blanda allt och häll i pajskalet.
  4. Grädda i mitten av ugnen på 225 grader ca 10 - 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.