Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckekex

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det här brödet är ett mellanting mellan kex och knäckebröd, poröst och luftigt. Goda till en ostbricka.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser förutom oljan i en matberedare, kör degen smidig. Kavla ut degen tunt på mjölat bakbord. Ta ut små runda kakor, pensla dem med olja och strö över flingsalt. Grädda i ugnen på 225 gr i 10-12 minuter tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.