Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärssorbet

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En härligt mörk sorbet som passar att servera till andra bär, t ex hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda körsbär, vatten, körsbärsvin och socker i en kastrull och låt koka ca 5 minuter. Kör i en mixer till en slät massa. Passera genom en finmaskig sil och pressa med en sked igenom så mycket som möjligt.
  2. Låt saften kallna och blanda ned likör. Kör i glassmaskin till fryst konsistens. Förvara sorbet i plastskål med tättslutande lock i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.