- Serverar: 50 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Väldigt god. Går att göra laktosfri
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175º. Smörj och mjöla långpannan ca: 30x40 cm, eller klä den med bakplåtspapper.
- Smält margarinet och ställ åt sidan att svalna. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt kokosflingor och sikta därefter ner salt, kakaopulver och vetemjöl. Vänd sist ner det smälta smöret och rör varsamt smeten slät.
- Bred ut smeten jämnt i bakformen och strö över kokosflingorna. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 35-40 min. Kakan ska då fortfarande kännas kladdig i mitten, Börjar kokosflingorna få för mycket färg mot slutet av gräddningen kan kakan täckas med en bakplåt.
- Låt den nygräddade kakan kallna i formen och skär därefter upp i bitar.
Publicerat den
14 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar