Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosdubbletter

 
Skriv ut

Extra goda blir de här mandel och kokosflarnen om man lägger ihop dem med apelsinchokladkräm emellan men du kan också servera dem ofyllda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. ta från värmen. Rör i resten av ingredienserna. Klicka ut smeten glest på plåtar med bakpapper.
  2. Grädda i mitten av ugnen ca 8 minuter.
  3. Smält chokladen över vattenbad. Rör i smöret under omrörning. Smaksätt ev med lite råsocker.
  4. Låt svalna och ev stelna något innan den breds på hälften av kakorna. Lägg samman kakorna två och två med fyllningen emellan.
  5. Ugn: 175 grader

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.