Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Kokos och choklad! Kan det bli bättre?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält den mörka chokladen över vattenbad. Tag bort chokladen från vattnet och rör i grädden.
  2. Tillsätt kokosflingorna. Arbeta därefter in florsockret, lite i sänder, till en smidig massa. Ställ kallt i 2 timmar.
  3. Riv den vita chokladen. Forma tryffelmassan till kulor som rullas i chokladen. Lägg eventuellt kulorna i pappersformar. Förvara svalt.

Kommentarer (1)

  • M_star 20 december 2008

    Ganska bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.