Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korngrynsrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Risotto som är lite grövre i konsistensen. God som den är men passar även till kött, kyckling eller grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i olivoljan. Tillsätt korngrynen och rör om. Häll i ca 2 dl fond och sänk värmen till medelvärme. Späd med lite mer fond och låt den koka in under omrörning. Fortsätt späda och röra.
  2. Efter ca 35 min är grynen mjuka. Rör i persilja, smör och ost. Salta och peppra. Bjud gärna smörstekt svamp och tomatsås till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.