Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korngrynstabbouleh

 
Skriv ut

Smakrik, örtig och härligt tuggig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet med buljongtärningen. Tillsätt korngrynen och koka enligt anvisning på förpackningen. Häll av buljongen och skölj korngrynen i kallt vatten.
  2. Kvarta tomaterna, skär bort kärnhuset och hacka tomatköttet. Strimla persilja, hacka dill.
  3. Skrubba citronen väl i ljummet vatten. Finriv skalet och pressa juicen.
  4. Blanda grynen med övriga ingredienser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.