Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvgulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En annorlunda korvstoganoff

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i tärningar. Skala löken och hacka den. Rensa paprikan och skär den i bitar.
  2. Smält matfettet i en gryta. Fräs lök och paprika några minuter. Blanda ner korven och fräs alltsammans 3-5 minuter.
  3. Strö över mjöl,mejram, paprikapulver, salt och peppar. Smula ner buljongtärningen och blanda ner vatten och tomatpuré. Låt gulaschen småkoka i ca 10 minuter.
  4. Blanda ner gräddfilen och låt allt bli varmt. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.