Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvlasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med prästost och ruccola. Recept av landslagskocken Tom Sjöstedt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och och skina all korv tunt. Fräs korv och lök i olivolja. Slå på tomater och chilisås. Låt sjuda ca 3 minuter.
  2. Blanda i basilika och smaka av med salt och svartpeppar. Blanda créme fraiche och vitlök. Smaka av med salt och svartpeppar. Varva lasagne, tomatsås, créme fraiche och ost. Avsluta med lasagneplatta och ost.
  3. Grädda i ugnen på 170 grader ca 25 minuter. Toppa med rucola, röd pesto och pinjenötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 31 mars 2008

    För mycket tomatsmak i min smak för att ge toppbetyget.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.